Een heel jaar lang

Heb jij ook zin om een heel jaar lang leuke dingen te doen?

In de lente buiten spelen zonder jas en kijken hoe alles bloeit en groeit. Overal kleine diertjes. Eindelijk op reis in de zomer. Zwemmen in de zee en spelen op het strand. In de herfst door gevallen bladeren lopen en in modderige plassen springen. En als de winter komt lekker ingeduffeld in de sneeuw spelen: sleeën schaatsen en een sneeuwman maken. Dit boek staat boordevol spelletjes, rijmpjes, liedjes, verhaaltjes, kijkplaten, knutselideeën en andere tips om je een heel jaar lang mee te amuseren. Veel plezier!?

Een heel jaar lang is een boek waar je het hele jaar van kunt genieten. Guy Daniëls zorgde voor het fantastische, uitgebreide lees-, speel- en doemateriaal, waardoor je je geen moment verveelt. Dominique Mertens maakte de prachtige, gedetailleerde illustraties die van het boek een oneindig kijkfeest maken. Leesplezier voor het hele gezin en de hele klas.

Werkmap
Met deze werkmap kan je uitgebreid rond dit boek werken en spelen in de klas. Met een handleiding, posters, sorteerkaarten, kleurplaten, een veterdiploma en nog veel meer.

Puzzels
Seizoenspuzzels over de winter en de lente. Twee mooie grote puzzels met 50 grote stukken in stevig karton verpakt in een kartonnen doos. Leuk om te geven, tof om te krijgen...

Uitgeverij: Clavis - Uitgegeven in 2009

Terug naar overzichtFIG.PRODUCTINFOPRIJSAANTAL 
Boek Een heel jaar lang €  21,95
Werkmap Een heel jaar lang €  14,95
Puzzel Een lente lang €  18,95
Puzzel een winter lang €  18,95

boek in de kijker

Koop dit boek