Promotiepakket 4 +1 GRATIS!!

Promotiepakket 4 +1 GRATIS!!

49,95

Koop en krijg nu 3 punten
Categorieën: ,
Product ID: 2770

Beschrijving

Met dit promotiepakket betaal je in plaats van 64,45 euro, nu slechts 49,95 euro!

3de prijs kinder- en jeugdjury Vlaanderen 

Brutale Bertus: De vis Bertus vindt op een dag een fles in de zee. Hij maakt er een glazen paleis van en bekroont zichzelf tot koning. Het begint als een spel maar koning Bertus wordt steeds brutaler en laat iedereen steeds harder weken…

1ste prijs kinder- en jeugdjury Vlaanderen 

O, die stekels!: Bram de egel is pas verhuisd. Hij gaat in het nieuwe bos op zoek naar vriendjes. Zijn scherpe stekels zorgen ervoor dat dit niet zo vlot verloopt.Zou Bram toch nog vrienden krijgen in het bos?

Stekels in de stad: Bram de egel maakt een wandeling in het bos. Hij verdwaalt en komt in de vieze vuile stad terecht. Hoe moet bram nu thuis geraken?

Mijn eerste spinnenweb: Ragje mag voor het eerst naar de spinnenschool. Maar een spinnenweb maken lukt niet. Ze doet haar best en oefent veel maar het gaat telkens mis. Zou het met de spinnenbril van opa toch lukken?

Doe zoals ik, Max; Max de hond loopt weg uit de stad omdat hij gepest wordt. De dieren van het bos proberen ieder op hun manier te helpen. Zo vindt Max zijn eigen manier om het pesten te doen stoppen